Thursday, March 19, 2015

SURAT LAYANG JATUHKAN NAJIB TERSEBAR LUAS DIKALANGAN PIMPINAN AKAR UMBI UMNO...???

Pimpinan UMNO diperingkat akar umbi telah dikejutkan dengan kiriman SURAT LAYANG yang cuba mendesak agar Najib berundur.
Antara isu yang dibangkitkan adalah kos sara hidup yang semakin meningkat, hutang negara, 1MDB, Jho Low, anak tiri Najib dan isteri Najib.

Aku andaikan bahawa mereka2 yang buat kerja terkutuk ini adalah orang dalam UMNO sendiri. Kalau tidak, mana mungkin mereka boleh dapat alamat Ketua UMNO Cawangan dan Sayap2 seluruh Malaysia...!!!

Siapakah MASTERMIND disebalik gerakan jahat ini..??? Mereka memang agak bijak kerana menggunakan cara konvensional yang memang sukar dikesan siapa pengirimnya. Kalau guna alam maya sudah pasti mereka boleh dikesan oleh SKMM.TEKOO : semoga dalang penyebar fitnah surat layang ini akan dapat dikesan dan dibawa ke muka pengadilan.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete