Monday, February 16, 2015

BUKTI VIDEO ANWAR IBRAHIM BENAR BENAR SAKIT ...!!!

SINAR HARIAN
15 FEBRUARI 2015

KUALA LUMPUR : Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim kehilangan berat badan sejak dimasukkan ke Penjara Sungai Buloh Selasa lalu.

Anak sulung Anwar, Nurul Izzah, yang juga Naib Presiden PKR berkata, ayahnya juga mengalami sakit belakang ketika berada dalam sel. "Ayah mengadu sakit belakang kerana keadaan didalam sel. Berat badannya juga susut sedikit".


Adoyy...!!!! baru beberapa hari duduk dalam penjara, dah sakit belakang...???!!! Mungkin Anwar sakit belakang kerana tak dapat jolok "belakang" kot..??? pasni dia akan kata dia kena keracunan lar plak... haha.

Nampaknya AnwarGay nie masih nak gunapakai skrip lama tahun 1999 - 2004 dan yang aku pelik masih ramai yang percaya skrip kitarsemula nie.  Nampaknya macam tak serik serik diaorang nie diperbodohkan oleh Gay Tua ini.

Mungkin videoklip kat bawah nie boleh mengimbas kembali bagaimana AnwarGay memang dilahirkan sebagai PENIPU dan PELAKON yang hebat...


TEKOO : Bukti video AnwarGay memang benar benar sakit...!!! tapi bukan sakit belakang...cuma SAKIT MENTAL jer...!!! hehehe ...dan drama dalam penjara dah nak mula dah...!!! erm alahai....

1 comment: