Saturday, December 5, 2015

NGA KOR MING CABAR NAJIB UNTUK SAMAN LAGI BELIAU...????

Ahli Parlimen Taiping dari DAPig, Nga Kor Ming @ Nga Cock Man nampaknya tidak serik serik menimbulkan kontroversi dengan menfitnah YAB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak. Najib dan isteri telahpun menfailkan saman terhadap Nga yang didakwa memuat naik gambar berunsur fitnah mengenai mereka dalam akaun facebook anggota Parlimen DAPig itu pada Mac lepas. Mahkamah telah menetapkan 16 hingga 19 Mei tahun depan untuk perbicaraan dan di sambung pada 23 hingga 26 Mei 2016 sekiranya kes saman ini akan diputuskan melalui perbicaraan.


Tapi, kalau tak fitnah bukanlah Pakatan Haprak namanya....!!!!  maklumlar...diaorang ni kan jenis spesis BODOH BINGAI....!!!!
Fitnah terbaru Nga dalam entri facebook beliau di sini bertarikh 4 Disember 2015.


Ermmm...nampaknya dalam usaha untuk mempertahankan Nurul Izzah yang didakwa telah mengadakan pertemuan dengan Jacel Kiram baru baru ini.....apek tua Nga telah menggunakan gambar lama dan mendakwa Najib mengadakan pertemuan dengan Kiram III walaupun individu tersebut bukanlah Kiram. Cuba korang bandingkan gambar sebelah kanan di atas dengan gambar sebelah kiri dibawah......


Macam sama jer gambarnya...!!!! Ternyata ini adalah gambar Najib bersama pemimpin MILF, Murad Ebrahim semasa menandatangani perjanjian damai di Manila pada Oktober 2012 dan bukannya Kiram III seperti yang di dakwa oleh Nga Komeng...!!! 
Ermmm...Bodoh piang punya apek...!!!


TEKOO : kasi hantar satu saman lagik...!!!! kita kasi Nga Komeng bankrup maaa...!!!!

No comments:

Post a Comment